duminică, 30 noiembrie 2008

NOAPTEA MINUNILOR

As vrea sa pot descrie exact puterea acestei nopti.
E greu sa scrii printre lacrimi. A fost una dintre noptile speciale, care raman. O noapte cu dragoste amestecata cu tristete, cu bucurie si speranta. O noapte a descoperirilor uimitoare propulsate de puterea iubirii dintre oameni. O noapte in care ai certitudinea ca oamenii sfintesc locul. O noapte plina de traire intensa, scaldata in lacrimi ce au tasnit din adanc, curate ca un suflet de copil. Iar asta ar trebui sa ne bucure pentru ca e dovada clara ca suntem vii. In noaptea asta s-a ras, s-a plans, s-a dansat si s-a iubit in cioburi de cd-uri. In noaptea asta am avut dovada ca exista lucruri mai presus de noi si ca tot ce conteza e daruirea. Nimic din ce e material nu a contat atata vreme cat suflet curat a stat langa suflet curat.
Nu se poate trasa o linie care sa desparta categoric bucuria de tristete, pentru ca acestea s-au impletit si ne-au biciuit si ne-au mangaiat deopotriva.
Dar a ramas ce-i bun.
Iar pe jos, fiecare ciob reflecta lumina din inimile noastre unindu-si razele intr-un soare ce a rasarit in puterea noptii.
Noaptea minunilor.

Niciun comentariu: